7 Δεκ 2008

Εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου από μπάτσους



Το Σάββατο το βράδυ δύο αστυνομικοί δολοφόνησαν αναίτια και εν ψυχρώ ένα 15χρονο μαθητή στα Εξάρχεια. Το συγκεκριμένο γεγονός δεν είναι μεμονωμένο, αλλά αποτελεί τη συνέχεια ενεργειών καταστολής και τρομοκράτησης από την αστυνομία και το κράτος. Υπόθεση ζαρντινιέρα. Kαταστολή της πορείας 8/3/07, έμμεση δολοφονία της εγγύου στη Λευκίμμη, δολοφονία Πακιστανού πριν ένα μήνα και τώρα εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου.

Απέναντι στην προσπάθεια τρομοκράτησης από το επίσημο κράτος, πρέπει να απαντήσουμε με μαζικές διαδηλώσεις, καταλήψεις και απεργίες.

-Πάτε στις πορείες διαμαρτυρίας που οργανώνονται καθημερινά σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.
-Τα περισσότερα σχολεία θα καταληφθούν από τους μαθητές από την Δευτέρα 8/12 και για τις επόμενες μέρες προς ένδειξη διαμαρτυρίας. Αν είστε μαθητές βοηθήστε σε αυτό.
-Στα φοιτητικά αμφιθέατρα θα πραγματοποιηθούν γενικές συνελεύσεις, ενώ πολλές σχολές θα καταληφθούν (όπως και τις προηγούμενες βδομάδες).
-Πάρτε μέρος στην πανεργατική απεργία που θα πραγματοποιηθεί στις 10/12.

Ας στηρίξουμε όλοι τις προσπάθειες αντίστασης στην "επίσημη" τρομοκρατία. Αν κάποτε πρέπει να κάνουμε κάτι για να μην γίνουν τα χτεσινά συμβάντα καθημερινή συνήθεια, τώρα είναι η στιγμή. Θέλουμε να περπατάμε ελεύθερα στους δρόμους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: