3 Ιαν 2010

Μια ψευδαίσθηση για την κυβέρνηση



Πολλοί έχουν την άποψη ότι μια άλλη κυβέρνηση χ’ θα άλλαζε τα πράγματα, ή ότι η κυβέρνηση είναι από τον λαό και πράττει για το καλύτερο του λαού, ισχύει ως ένα σημείο αυτή η άποψη όμως η όλη η εικόνα είναι μια ψευδαίσθηση.

Το κράτος λειτουργεί προς όφελος των εταιρειών που το μόνο που επιδιώκουν είναι η ιδιωτικοποίηση των πάντων για το κέρδος, οι πολιτικές κατευθύνονται από τις μεγάλες εταιρείες. Πολλά παραδείγματα υπάρχουν.
Ένα παράδειγμα είναι οι απαγορεύσεις των καταλήψεων στην Ολλανδία και τα μέτρα που παίρνονται σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες μεταξύ τους και η Αθήνα.
Το κράτος και τα ΜΜΕ λένε ότι αυτό γίνεται για την ασφάλεια των πολιτών όμως πίσω από αυτή την ψευδαίσθηση κρύβετε η <<αντί-καταληψιακή>> εταιρεία με το όνομα camelot που δραστηριοποιείτε στον χώρο της αξιοποίησης κενών κτιρίων... πληροφορηθείτε για την εταιρεία περισσότερο από εδώ

Γενικά τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά από ότι φαίνονται, καμιά κυβέρνηση, κανένας πολιτικός δεν θα αλλάξει τα πράγματα γιατί και αυτοί έχουν αφεντικά, πολύ ισχυρά αφεντικά, άλλοι παίρνουν αποφάσεις οι οποίες γίνονται πολιτικές και νόμοι.

Ένα πολύ καλό ντοκιμαντέρ για τις εταιρείες και πως αυτές πραγματικά κυριαρχούν και αξίζει να το δείτε, πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: