31 Δεκ 2009

Εξέγερση για την απελευθέρωση της Γάζας


Ο φρικτός πόλεμος στην Γάζα άγγιξε όλη την ανθρωπότητα όλοι μας κλάψαμε μέσα μας και εξεγερθήκαμε για την αδικία του ναζισμού, φασισμού και ρατσισμού του σιωνιστικού Ισραήλ.
Οι εξεγέρσεις έχουν δυναμώσει και θα γίνουν ακόμα πιο δυνατές. Διακόσιοι πενήντα ακτιβιστές από διάφορες χώρες συνοδεύουν το καραβάνι που μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια με περίπου 80 οχήματα, κυρίως φορτηγά και ασθενοφόρα. Το καραβάνι ξεκίνησε από το Λονδίνο στις 5/12 και συνεχίζει μέσω Τουρκίας, Συρίας, Ιορδανίας, Αιγύπτου με τελικό προορισμό την ηρωική και μαρτυρική Γάζα..

Παράλληλα με την περιπέτεια του Καραβανιού Αλληλεγγύης Viva Palestina
Πάνω από 1300 διαδηλωτές από όλον τον κόσμο έχουν φθάσει στο Κάιρο, προτιθέμενοι να εισέλθουν όλοι μαζί στη Λωρίδα της Γάζας, ώστε να «σπάσει» η πολιορκία και ο αποκλεισμός που έχει επιβάλει ο Ισραηλινός στρατός κατοχής.


Αυτές οι εξεγέρσεις πρέπει πραγματικά να ακουστούν σε όλο τον κόσμο γιατί με την άγνοια και με την μη συμμετοχική ένωση του κόσμου απέναντι σε αυτήν την τρομερή αδικία δίνει έδαφος στο ναζιστικό Ισραήλ να συνεχίσει το πολεμικό του σχέδιο στην Γάζα.


πηγές: http://r-freepalestine.blogspot.com/2009/12/viva-palestina.html
http://www.gazafreedommarch.org/article.php?list=type&type=416

2 σχόλια:

nobi είπε...

Για τις εξελίξεις της πορείας θα σας ενημερώνω από σχόλια .

nobi είπε...

Η Αίγυπτος που είναι υποταγμένη στο Ισραήλ συμπεριφέρεται ως το μαντρόσκυλο του
Οι Αιγυπτιακές αρχές ασφαλείας αντιμετωπίζουν με χρήση βίας τους διαδηλωτές και αυτή την στιγμή έχουν σκοτώσει μια Γαλλίδα ακτιβίστρια την Marie Renee, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=115049&sectionid=351020202
Ενώ υπάρχει μια εντελώς αντικρουόμενη είδηση πως η Γαλλίδα πέθανε από καρδιακή προσβολή ενώ δεν βρισκόταν στα επεισόδια εδώ :http://www.maannews.net/eng/ViewDetails.aspx?ID=251091

Από το blog http://exoapotinvouli.blogspot.com/