24 Μαΐ 2009

Γιουνανιστάν

Βρήκαμε ένα ποστ που καυτηριάζει αποτελεσματικά την πραγματικότητα της Ελλάδας...είναι του "Ευφρόνιος" και διατηρεί το εξής blog: http://epi-theseis.blogspot.com/


Μα βέβαια είναι ηλίου φαεινότερον! Τα σκοτεινά κέντρα που ξημεροβραδυάζονται αυγατίζοντας σχέδια για να καταστρέψουν την Ελλάδα και τον Ελληνισμό βρήκαν τον τρόπο τους. Ο Σόρος και ο Κίσιγκερ, μασκάρεψαν έναν Γκρίζο Λύκο σε ελληνάρα μπάστο με εντολή στη σκούπα που θα γινόταν με εντολή της (ελεγχόμενης) ελληνικής κυβέρνησης, να πίασει να σκίσει κάτι χαρτιά και στη συνέχεια ο Ταλιμπάν συνεργός του (που στην πραγματικότητα ήταν πράκτορας της Μοσάντ, που έχοντας πιάσει πρόσφατα τον τελευταίο Ναζί, βαριότανε) θα δήλωνε ότι ήταν το Κοράνι και θα ξεσήκωνε τα πλήθη των (κατευθυνόμενων και ελεγχόμενων) (λαθρο)μεταναστατών για να βγούν στους δρόμους και να καταλύσουν την (χριστιανική) Ελλάδα, καθιερώνοντας την Ισλαμική Θεοκρατία του Γιουνανιστάν.

Ευτυχώς για εμάς η Ομάδα Ε αγρυπνά και αποκαλύπει τα σατανικά σχέδιά τους, εδώ στο TVXS, γλυτώνοντάς τον ελληνορθόδοξο ένδοξο νεοαρχαιό-ελληνισμό από το σίγουρο αφανισμό για μία ακόμη φορά από τα νύχια των σλαβο-αραβο-εβραιο-κομμουνό εχθρών του έθνους!

Το ίδιο έκανε όταν τα ίδια σκοτεινά κέντρα έκαιγαν τα δάση στην Ελλάδα (πιό σωστά: τα Ελληνικά Δάση!)...

ΥΓ
Τα σκισθέντα χαρτιά ήταν δεν ήταν Κοράνι, ουδαλώς έχει σημασία, διότι α. Ο μπάτσος σκίζοντας τα χαρτία αυτά κατέστρεφε ξένη περιουσία. β. Δεν είχε καμμία γνώση αραβικής γραφής, στην οποία, κατά δική τους ομολογία, ήταν γραμμένα τα χαρτιά, οπότε δεν είχε τη διακριτική ευχαίρεια να αποφασίσει πως και γιατί να συμπεριφερθεί στα χαρτιά αυτά. και γ. διότι αυτά που έγιναν στη συνέχεια είναι αποτελεσμα της συνολικής αντιμετώπισης των μεταναστατών, των ξένων και εν γένει της διαφορετικότητος από τις Ελληνικές αρχές. Το σκίσιμο του Κορανιού είναι απλά η αφορμή, και όποιος εμμένει στο χαρακτήρα των χαρτιών εθελοτυφλεί εκ του πονηρού.


το βρήκαμε εδώ: http://www.tvxs.gr/v12327

Δεν υπάρχουν σχόλια: